KHK Akademi Bu Akşam Olağanüstü Yayınla, İnsan Hakları Savunucusu Prof. Dr. Haluk Savaş’ı Anacak

KHK’lı Platformları Birliği’nin Kurucularından Bir Bilim İnsanı, Prof.Dr. Haluk Savaş’ın aramızdan ayrılışı dolayısıyla bu akşam (5.7.2020 Pazar ) saat 21.00’da KHK Akademi Olağanüstü yayınıyla sizlerle olacak.

OHAL ve Kanun Hükmünde Kararnameler  (KHK) ile  yaklaşık 140 bin  kamu emekçisi sadece işinden edilmeyerek kendisi ve ailesinin bütün yaşam hakları ellerinden alınmaya çalışılan KHK’lılar; akademik eğitimin toplumun bütün kesimleri tarafından alınması ve beraber, amasız, ötekileştirmeden yaşamanın temellerini toplum içine atıp yaymak amacıyla her çarşamba akademi saatinde (21.00) toplumun bütün kesimlerini KHK Akademi YouTube kanalında yayın yapıyorlar.

Tarihe not düşülecek KHK Akademi programına Prof. Dr. Haluk Savaş’ın Eşi Doç. Dr. Esen Savaş ve Oğulları da katılacak.

Anma Programı

Çok değerli bir gönül insanına, çok önemli bir bilim adamına, kıymetli bir Anadolu evladına, dik duran bir dava neferine, yürekli cesaretli bir İnsan Hakları Savunucusunu anma programı. İnsan onurunu bütün unvanların üstünde tutan, çok değerli yoldaşımız, yol arkadaşımız, KHKdaşımız, abimiz, babamız, büyüğümüz, kardeşimiz Prof. Dr. Haluk Savaş hocamızı KHK Akademide canlı yayında anacağız.

Tüm sevenlerine ve takipçilerine duyurulur.KHK Akademi YouTube Kanalına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.